Loving 🫲❤️🫱 Hands
Spørgsmål og svar

Spørgsmål og svar

Illustration: Oraklet i Delfi (gengivet med tilladelse fra Ancient History Magazine)

FAQ

Her har du en liste med svar på de spørgsmål jeg har kunnet forestille mig at du måtte have om tantramassage hos mig.

Det sårbare

Du skal ikke noget. De fleste vælger at være helt afklædte, men det er bestemt ikke et krav fra min side. Hvis du føler dig tryg ved det, vil jeg anbefale det. Hvis ikke, vil jeg fraråde det. Hvad mig selv angår, har jeg underbukser på, med mindre andet aftales.

Se i øvrigt afsnittet 'Etik'

Det er helt normalt i en tantramassage at kønnet berøres på lige fod med resten af kroppen - evt. endda med særlig opmærksomhed (hvilket i så fald typisk finder sted hen imod slutningen af massagen). Men det forudsætter naturligvis at du selv ønsker det. Hvis du ikke ønsker det, sker det ikke. Det fortæller du mig tydeligt inden vi går i gang.

Se i øvrigt afsnittet 'Etik'

Jeg masserer mennesker. Så uanset hvad du er udstyret med, eller hvad du opfatter dig selv som, er du velkommen.

Det kommer meget an på hvordan og hvorfor.

I en tantramassage skulle du gerne komme til stede her og nu i din krop og dine sansninger - og ikke ræse rundt med tankerne oppe i dit hoved. Hvis du synes du skal 'give noget igen', eller hvis du tænker det kunne være frækt at røre mig, så er du oppe i hovedet, og så skal du ikke gøre det. For din egen skyld. Du får mere ud af sessionen hvis du ikke har et 'projekt' kørende.

Men hvis du er ude af hovedet, og din krop nærmest spontant har lyst til at række ud; hvis det i situationen vil være prikken over i'et, eller hvis du føler dig sårbar og har brug for mere kontakt - så er det noget andet. Så er det ok.

Jeg har selv flere gange som modtager følt mig meget berørt - i både overført og bogstavelig forstand - og har følt behov for enten at omfavne massøren (i en body-to-body situation) eller lægge en hånd på vedkommendes knæ. Så har det været befriende at gøre det. Og det må du også gerne.

Jeg må ærligt indrømme at jeg ikke har så meget erfaring med at håndtere traumereaktioner, selvom emnet har været berørt på de kurser jeg har deltaget i. Det er et område der interesserer mig, og som jeg hen ad vejen gerne vil styrke min kompetance i. Men hvis det er sprængfarlige ting du bærer på, er jeg nok ikke den bedst egnede til at håndtere det.

Når det er sagt, vil jeg dog tilføje at jeg har haft flere klienter med 'noget i bagagen', som har oplevet det forløsende eller healende at være i session hos mig. Faglig ekspertise er super nyttig, men nærvær, ro og nænsomhed kan også noget. Og det vil du møde hos mig.

Det praktiske

I landlig idyl i Hornsherred. Jeg har ikke et egnet kliniklokale, men jeg har en rar og rummelig stue med brændeovn og god energi.

Hvis du afsætter tre timer, når vi nok det hele (samtale+massage+afrunding). Selve massagen varer typisk omkring to timer. (Lad mig vide om du har brug for stram tidsstyring.)

Jeg bruger kokosolie, fordi jeg kan lide alt ved den. Den dufter godt, klistrer ikke, absorberes godt af huden og kan vaskes af lagenet.

Ønsker du at jeg anvender en en anden olie til at massere dig med, er du velkommen til selv at medbringe den.

Jeg foretrækker klart at massere på en futonmadras på gulvet. Det giver bevægelsesfrihed for os begge, og der er ingen risiko for at falde ned.

Hvis det er vigtigt for dig at det foregår på en briks, kan det dog godt arrangeres.

Det kan du læse om på siden med priser (og rabatordning)

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at booke en session, kan du sende mig en besked på email, Messenger (via min facebookside) eller Telegram.

Øvrigt

Det forestiller gudinden Kali. Hun kommer efter mig hvis jeg ikke opfører mig ordentligt. 😉