Loving 🫲❤️🫱 Hands
Sessioner

Sessioner

Målgruppe

Jeg masserer kvinder og mænd – og dig som identificerer dig som noget andet. Vi er sociale dyr, og uanset vores køn har vi indimellem behov for kærlig fysisk kontakt med artsfæller.

Du skal være mindst 18 år gammel og rimeligt psykisk stabil og i stand til at tage vare på dig selv. Selv om jeg har en rimelig god indfølingsevne, er jeg hverken terapeut eller tankelæser, så hvis du er meget sårbar, skal vi have en grundig snak om din situation for at afdække om en session hos mig er det rigtige for dig.

Rammer

Rammerne om massagen er dels de fysiske rammer, dels den forventelige varighed af sessionen. Det er også samtalen forinden og afrundingen bagefter. Og det er ikke mindst de aftaler vi laver, for hvordan massagen foregår.

Sessionerne foregår i mit hjem. Jeg har ikke et kliniklokale – endnu. Til gengæld bor jeg med en ret enestående naturskøn udsigt, og min stue er rummelig og indbydende med en rolig energi. Her vil massagen foregå – på en futonmadras på gulvet, evt. med ild i brændeovnen.

Når du ankommer, bliver du budt velkommen med en kop hjemmelavet chai (indisk krydret mælkete). Eller noget andet hvis du foretrækker det, men de fleste er ret vilde med min chai. Mens vi nipper til den varme chai, tager vi en indledende samtale. I samtalen får vi afdækket hvad din intention med at komme er, hvilke særlige hensyn der evt. skal tages, grænser der skal respekteres osv. Samtidig bliver vi tunet lidt ind på hinanden. Samtalen bliver således fundamentet for selve massagens udformning og forløb.

Varigheden af samtalen kan variere en del. Nogle gange kan den tage op til en halv time. Massagen varer typisk omkring to timer, men også dette kan variere. Måske føles det afrundet efter halvanden time, eller omvendt føles det måske ikke helt færdigt når der er gået to timer, og så trækker vi den lidt længere. Hvis du har en skarp bagkant, kan jeg dog godt afrunde ’til tiden’. Efter massagen får du lidt tid til at ligge og integrere oplevelsen, til at komme i tøjet og til at give mig lidt feedback – hvis du da kan tale på det tidspunkt. Mange har egentlig mest brug for at være stille og indadvendte efter en massage, og det er også helt fint. Der er også mulighed for at gå en lille tur omkring søen jeg bor ved, inden du kører hjemad. Alt i alt varer et besøg nok omkring tre timer.

Massage

Det massageformat jeg oftest bruger, er improviseret. Her kommer vi hele kroppen igennem, men rækkefølgen og graden af kropskontakt kan variere. Derudover kan jeg tilbyde Kashmiri tantramassage, som har et fastlagt forløb. Kashmiri-massagen beskriver jeg separat.

En massage i det improviserede format kan f.eks. se sådan her ud:

Efter samtalen går vi til madrassen. Måske laver vi et lille ritual for dels at tune yderligere ind på hinanden, dels at markere overgangen fra at være i tanker, social interaktion og måske lidt nervøsitet til at være mere i kroppen, sansningerne og nuet. Det kan være stående eller siddende over for hinanden.

Efter indtuning lægger du dig og får en sarong over dig. Jeg begynder med lette strøg og roligt skiftende tryk uden på sarongen. Så ryger sarongen langsomt af, og strøgene fortsætter, efterhånden også med olie. Alt efter hvad vi har aftalt, vil jeg bruge hænder og arme til at massere med – eller indimellem ‘hele’ min krop (f.eks. ben, fødder eller overkrop) – indtil hele din krop har fået opmærksomhed, herunder (hvis det er aftalt) intimområder.

Jeg anbefaler at du undervejs i massagen husker at bruge ‘de tre tantriske nøgler’. Det vil sige vejrtrækning, lyd og bevægelse. Træk vejret dybt og aktivt (men afslappet). Træk det derhen hvor du mærker noget. Sig gerne lyde, hvis det du mærker, inviterer til det. og følg gerne kroppens (ikke hovedets) impulser til bevægelse. Disse tre ‘nøgler’ hjælper med at bringe og holde din energi i bevægelse. Jo mere og friere energien flyder, jo mere forløsende kan effekten af massagen være.

Når massagen er slut, får du sarongen over dig igen og kan ligge nogle minutter for dig selv i stilhed og lade energien og indtrykkene sætte sig. Herefter kan du tørre evt. overskydende olie af og komme i tøjet igen. Til sidst runder vi af sammen som vi begyndte. Med en lille deling om sessionen – eller bare med et glas vand.

Kashmiri tantramassage

Denne massage er lidt speciel. Det meste af tiden ligger du i mit skød med kontakt til min mave mens jeg masserer dig med en forudbestemt serie af strøg. Det er en både tryg og sanselig oplevelse, og hele kroppen bliver berørt. Der indgår lidt intimmassage (hvis ikke andet er aftalt), men det får ikke mere opmærksomhed end resten af kroppen. Det siges at denne massage både favner dit indre barn, din voksne sanselighed og din spirituelle essens.

Før og efter massagen er der en kort meditation. Selve massagen er opdelt i 5 sekvenser à 20 minutter. I de første fire ligger du i mit skød – først på tværs på din venstre side, så på højre side, så med ryggen opad med et ben på hver side af mig og til sidst på ryggen. Du har undervejs en sarong over den del af kroppen jeg ikke arbejder med. I den femte sekvens sidder jeg ved dit hoved og berører forskellige punkter på kraniet og ansigtet. I denne fase vil du sandsynligvis synke dybt ned i en trancelignende afslappet tilstand. Alt i alt varer massagen (inkl. meditation) cirka to timer.