Loving 🫲❤️🫱 Hands
Om mig

Om mig

“Hvem er jeg?” – livets vigtigste spørgsmål

Som barn, et sted mellem fem- og otteårsalderen vil jeg tro, blev jeg opmærksom på at der var ‘noget’ inden i mig som opfattede omverdenen og min egen krop og tanker. Jeg blev vildt nysgerrig efter at finde ud af hvad dette ‘noget’ var, og forsøgte intenst at se indad for at få øje på det, men der var ikke noget at se – kun oplevelsen af … at opleve. Jeg blev vældig frustreret og lagde meget hurtigt projektet fra mig. I dag forstår jeg at jeg i det øjeblik var på sporet af min essentielle natur – den (eller det) jeg dybest set er.

Selvudvikling og spiritualitet

Min mor var spirituelt søgende da jeg var barn. På den konto blev jeg taget med til lidt af hvert, såsom yoga, audiens hos Karmapa (i Kbh) og en tur til Indien for at møde manden der senere blev kendt under navnet Osho. Fra midten af tyverne var det min kæreste der var fremme i skoene med den slags, dvs. healing, drømmearbejde, meditation og holotropisk breathwork. Jeg fandt det klogest at tage med på kurserne, for jeg ville gerne beholde hende.

Så jeg har sådan set været i gang med selvudvikling og spirituel søgen det meste af mit liv. Men først da jeg nærmede mig midten af halvtredserne begyndte det for alvor at virke, hvis jeg selv skal sige det. Langt hen ad vejen var der et element af kompensation for lavt selvværd i det, men samtidig udvidede det også min horisont. Det blev den spirituelle lærer Mooji, der fik mig tilbage på det spor jeg som barn havde opgivet at forfølge. Døren der dengang forekom mig lukket, gik op, og det var mig selv, min rene væren, der var bag den.

Massage

Jeg har gennem årene fået flere beskeder om at jeg har gode/kærlige/healende hænder. Dels i form af feedback fra mennesker jeg har masseret/berørt, dels fra en ayurvedisk behandler som anbefalede mig enten at massere eller at lave havearbejde for a cirkulere min energi i hænderne. Og desuden i en drøm fra en gang i 1990’erne. I drømmen kom der lyskegler ud af mine håndflader, og jeg brugte lyset til at følge sporene af en såret hjort i en mørk skov for om muligt at redde den.

Jeg tog mine første skridt ind i tantraverdenen i 2013. Jeg har modtaget undervisning i tantramassage “til professionelt brug” hos CHAI, Ma Ananda Sarita og Lin Holmquist (tantra-therapy.com), og i dearmouring hos Dearmouring Arts (Sanna Sanita m.fl.). Foruden et væld af kortere kurser/workshops “til privat brug” med mange forskellige lærere. Min massagestil trækker på alle disse erfaringer i et intuitivt mix tilpasset den jeg er – og det du bringer med dig ind i sessionen. Udover det intuitive format tilbyder jeg også Kashmiri tantra massage som har et fastlagt forløb. Nøgleordene er i begge tilfælde nærvær og nænsomhed.